вівторок, 27 липня 2021 р.


5 травня 2021 року

Ґжеґош Касдепке - дитячий герой

4 травня 1972 року народився Ґжеґош Касдепке - відомий польський письменник, лауреат численних літературних премій, популяризатор грецьких міфів і автор, що володіє приголомшливим почуттям гумору. Він давно вже відомий далеко за межами рідної Польщі, а його книги користуються популярністю не тільки серед дітей, але і серед дорослих читачів. Вся творчість Ґжеґожа Касдепке наповнена веселими пригодами, яскравими персонажами і іскрометним гумором. Його твори представлені не тільки в книжкових магазинах, їх можна знайти на полицях в дитячих садах, школах і домашніх бібліотеках. Вам варто прочитати книги Ґжеґожа Касдепке, якщо ви цінуєте відмінний гумор, хочете ближче познайомитися з сучасною польською літературою або підшукуєте нового цікавого автора для дитини.
Велика частина його творів стала бестселерами, а сам автор удостоївся ряду престижних літературних премій. Критики і читачі цінують його за неповторний авторський стиль і вміння говорити про складні речі гранично простою мовою.
У повсякденному житті автор, за його власним визнанням, людина дуже ледача і найбільше за все на світі любить віддаватися блаженному нічогонеробленню. Але незважаючи на це, він регулярно випускає нові твори для дітей та дорослих, бере участь в літературних конкурсах і з задоволенням відвідує профільні фестивалі. Крім літератури і ліні, він дуже любить хорошу музику і гострі жарти - обидва хобі знайшли відображення в його творах.

Немає коментарів:

Дописати коментар