пʼятницю, 23 липня 2021 р.


10 квітня 2021 року

Світла пам'ять...
Відійшов у вічність письменник, журналіст, публіцист Арсен Онуфрійович Паламар.

З глибоким сумом повідомляємо, що 9 квітня на 85 році життя відійшов у вічність письменник, журналіст, публіцист Арсен Онуфрійович Паламар. Член Національних спілок журналістів (1972) та письменників України (2000).
Арсен Онуфрійович Паламар народився 18 червня 1936 року у Копичинцях, Тернопільської області. Закінчив філологічний факультет Чернівецького університету. Працював учителем, заступником директора школи, кореспондентом тернопільських обласних газет "Ровесник", "Вільне життя", "Свобода ". Автор перших в Україні книг на морально- етичну тематику — "Етика — молодим" (Київ, 1985), "Мудрость общения" (Москва, 1990), «Життя наше дурне», «Третя руїна» (Львів, 1998), «Деградація» (Київ, 2004),«Чи ми, українці, одної крові? Роздуми над недолею». Друкувався в обласній і республіканській періодиці. Працював у прес-службі Тернопільської обласної державної адміністрації'.
Висловлюємо щирі й глибокі співчуття родині та близьким померлого. Хай Господь упокоїть душу його чисту і праведну у Царстві своєму.


Немає коментарів:

Дописати коментар